Kotikäynnit korona-aikana

Korona tilanteesta johtuen otetaan huomioon seuraavat huomautukset:

⁃ Työssäsi ei ole suurta altistumista virukselle
⁃ Olette koko perheen kanssa täysin terveitä
⁃ Et ole riskiryhmässä sairauden tai iän puolesta
⁃ Kotikäynneissä mahdollisuus pestä kädet
⁃ Kotikäynneissä omat pyyhkeet, isompi ja pienempi
⁃ Pidän erittäin hyvää huolta hygieniasta, mutta en käytä maskia

Tilaukset kotiin ajanvarauksesta tai puhelimitse 0440679777.

Millaisiin ongelmiin hieronta auttaa?

Yleisimmät hierontaan tulon syyt ovat kipu, särky tai jäykkyys niskahartiaseudulla, käsissä, yläselässä, alaselässä, pakaroissa tai jaloissa. Oireina voi esiintyä toistuvaa päänsärkyä, huimausta, raajoihin kohdistuvia heijasteoireita tai puutumista. Myös kansanomaisesti puhuttaessa iskias tai suonenvedot (=lihaskrampit) ovat yleisiä oireita. Stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa olevaa asiakasta hieronta auttaa rentoutumaan.

Osalla asiakkaista on myös säteileviä kipupisteitä, joita kutsutaan triggerpisteiksi, jotka ovat kipupisteitä lihaksessa tai lihaksen peitinkalvossa. Asiakas voi tuntea, että triggerpistettä särkee, puuduttaa tai että kipu säteilee (heijastaa) muuallekin kuin paikallisesti. Käsittelyn aikana tuntemukset yleensä aluksi hieman voimistuvat, mutta vähenevät lopulta, koska triggerpiste ”sulaa” hierojan käsitellessä sitä. Käsittelemme triggerpisteet normaalisti hieronnan yhteydessä.

Asiakkaan oireet saattavat monesti alkaa lievänä jäykkyyden tuntemuksena, pienenä särkynä tai jomotuksena. Jos oireet tai tuntemukset eivät mene itsestään ohi tai ne pahenevat, kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Lihas- tai niveljäykkyys voi esimerkiksi alkaa rajoittaa käden liikkeitä, kipu voi alkaa häiritä jokapäiväisiä askareita tai oireet voivat herättää yöllä. Jos toteamme, ettei hieronta sovi vaivaasi, ohjaamme sinut seuraavan terveydenhuollon ammattilaisen luo.